Az antenna
A parabolaantenna a röptér
Egét kutatta. Forgott, keresett.
Mint szívverés, úgy lüktetett a hullám.
Áttört ködöt és havat és hideget.
Áttapogatta északot és délt,
Átpásztázta nyugatot, keletet.
Hullámtarajon szállt szerte a kérdés:
Hol vagy, hol? Kutatott, keresett.
Parabolaantenna a szívem,
Lüktet benne a vérem sebesen.
Égtája a melegség, hűség meg a jóság.
Ezt pásztázom, kutatom, keresem.
Bár a napom túl már a delelőn és
Több a hajnál a hó a fejemen,
Antennám lükteti: Hol vagy? Hol vagy? Hol vagy?
Óh, hol vagy? Kutatom, keresem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.