opálos
mihez kezdhetek veled maroknyi málnacukor tenyerembe
veszlek olvadsz síkos leszel opálos ragad az arcom a
kezem a nyelvem pirosra fested számban csúszkálsz
lubickolsz. rádharapok karikagyűrű roppan fogaim között
ahogy csigavonalat húzol ujjaimon és a nyakam körül
ragadós ízed magamba törlöm majd valaki más lenyalja a
kijelölt helyekről szorítlak és vonalaid a partjaid
kifolynak két kezemből gyümölcsös tócsa körülöttem
térdig benne állok iszamós lekvár amivé teszlek
lapátollak és evezek hátha csónakká kéne lennem
ilyenkor várom hogy majd a tenger de csepegés a csók
sztaniolzizegés csomagollak vissza feladó nincs feladom
kósza orgazmus ami maradok ácsorgás éjszakain albát
fütyülő ellenőr háta mögött.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.