baj történt
baj történt a bárányokkal
de nem tudom, mi pontosan
fogunkkal hunyorítottunk kicsit
és nem maradt, csak egy árva bárány
baj történt a takaróval
de nem tudom, mi pontosan
leborult róla a minta, mikor
meleg oldalára fordítottuk
baj történt a reggelikkel
de nem tudom, mi pontosan
hajnalban este van, reggel hajnal
én fazékból eszem, te sehogy se
baj történt a bajainkkal
nem olyanok, mint megszoktuk
házasodjunk össze előbb, gyorsan,
most, amíg egy kicsit még akarok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.