Noszlopi Botond
Nyílik a húspiac...
Nyílik a húspiac
százötven oldala:
csupacomb, csupamell,
ideál, lolyta,
matúra, tinike,
szipegő, nevető,
játszótárs, szentike,
erényöv viselő.
Szememet behunyom,
nyelvemet kitolom,
ujjaim balzsama
csusszan négy idomon.
Metszett száj, nyesett orr,
tuningolt melltökély,
farba szúrt szikétől
gyülemlő szenvedély.
Ennél már szebb se kell,
több se kell, jobb se kell.
Az igaz próféta
csak te vagy Hugh Hefner.
Te, aki villádat
nagy kegyen kinyitod,
száz árva kéjnyuszi
lakhat el nálad ott.
Ábránd csak máma még,
de egyszer megteszem:
betörök villádba
egy fényes éjjelen.
Engem az álmatlan
szemed meg sose lát,
megfúrom mind a száz
nyuladnak víg farát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|