Szomorú vasárnap
Esik az eső, hideg és kemény
A bőrőm vizes, szivem..vér
Puszta mezőn süt már a nap
De én mégis, nem akarom.
Kék pillangó, pöttyös virág
Meleg ölelés, hideg a táj
Tiszta homály, köd az egész
Kedves sors, hiába kérsz.
A felhők szürkék
Az ég fekete
Világos a hold fénye
Begyúlt a kemence
Ég a tűz, szikrázik a lélek
Él még a vágy, remélek
Szeretni szeretnék szép szemeket
Egy mosoly, meghozza kedvemet.
Szomorú vasárnap, szomorú a galamb
Eltörtek a szárnyai, már nem tud repülni
Ott a világ, elötte a szabadság
Mégis olyan nehéz, kezd kihalni a vágy.
Élni élek, napról napra remélek
Nehéz döntés, kérdöjelezi létemet
Szivárvány mátrix, végtelen halmaz
De te mégis, megértesz .
Mindig velem vagy
Rosszban és rosszabban
Elég rá egy gondolat
Lelkem újra lobban.
Te vagy az alfa
Omega és beta
Te vagy a levegő
Táblámon a kréta.
Te vagy a jövőm
Jelenem, mulandóm
Naponta te írod
Szívemben, a naplom.
Puszta és hideg
Szürke az ég
Fúj a szél
Közeledik a vég.
Telnek az órák
Telnek a percek
Pörög az atom
Van akaratom.
Mégis félek
Szenvedéstől
Szerelemtől
Bizonytalanul élek.
Ott a holnap
Ott a jövő
Közeledik az a nap
Amikor a szerelem
Újra esélyt kap.
Jön a nyár
Itt a tavasz
Szomorú vasárnap
El ne hagyj.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.