csontig hatol az éj
sötét sötétebb hideg
felöklendez magából
súlyos meteorszerelmeket
konfetti-csillagport szór szemedbe
ne lásd hogy a hold kétszeresére dagad
elbuktat hirtelen eléd ugró vissza nem vonható szavad
csontig hatol az éj
hamis fények játszanak veled
bezárul a város szélesre tátott szája
jó éjszakát - mást nem üzenhetek