Az ég ölén
árkokat vések
sebeket a papírba
széthullt világunk
romjain ülök
lábujjhegyen lopóznak
az évek
- I'm trapped in this world -
fogságunk örök
tintafeketévé olvadt
színek zuhognak
karomban halott reggelek
tente-tente újszülött álom
- lonely and fading -
semmit nem jelent neked
tapogatózunk szívtől szívig
véres kezünkben
hit és remény
a szeretet máshol van
- heartbroke and waiting -
bizonyosság az ég ölén
mert minden igaz
és hamis egyszerre
belőlünk nőnek
bolygó meteoritok
az utak készek
- for you to come* -
eltévedt hiábavalóság
hallgatsz
hallgatok
*az idézett angol szöveg a Static-x Not meant for me c. számából van
(http://www.youtube.com/watch?v=vrKbEClGG-c itt meg is hallgatható)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.