Ma sátán neve Unalom
Pszínház az egész látható
Világot feljelentő szekták
Tapsi Hapsi meghajol, hol
A közönségesség feláll
Céloz
Feldördül két jelen-függöny
Játszani kell, sémát keresni
Mindennapi kis katarzis
Csak azért is alkotás, nyom
Szeretet, többi néma csendrendelet