hétköznapokba görnyedt hátakon
sziklányi gondok
gépek érdek csurgó veríték
pányvázott sorsok
mindig csak másnap másnaposság
néma madárdal
egy életnyi vendégéj all-inclusive
kilátástalan kilátással
még egy cigarettányi vonatfüst
gyűrött márványlepedő felett alatt
zsákba burkolt évtizedek pillenehezéke
ennyi marad