a közöny lesz a megoldás
technikai részletek
( "Mit kívánnál tőlem, kedves de Sade márki,
koromba hoztalak farkadtól húzva ki? "
Bertók Réka:
-De Sade Justine-)
nem említem a szexet, mert félreért, felizgul netán
az esernyő találkozása a boncasztalon abszolút jó irány
a titokzatos félreérthető
ott a mágia, ott a humor
esernyő párosítása varrógéppel
ugyanakkor gépies, iparosított
végtelen, helyettesíthető
de még egy cseppnyi hozamot ígér
tehát szplínesen kezdjen hozzá
fásultan tekintse az izgalmat
ne vágyakozva
vágyakozzon ugyanakkor a csomagolás alá nyúlni
a fásultság sarkallja dühödt és érzéki reményre
egyen hagymát, de ne gyorsan
szálazza levelenként ízeit
így nyúzza meg a húsvéti nyulat is
a száraz felől a lédús felé haladva
logikusan, értelmetlenül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.