ma hallgatok kifogytak tartalékaim
a csend fűszeres csipsz ropogás
pár foszlánya a rád gondolásnak
ilyenkor van hogy elindulok
első álomásom egy kis pornó
a második a miért csináltad
nem tudod fékezni vágyaid
harmadiknak felejtés
kis pihi aztán újra az egyes
a fák megtagadják leveleik
és én sem ezt akartam