kártevõmentesítés
nem tudok aludni a csótány kattogástól
fejemből visszhangzik a fülemen át ha
rászorítom a tenyeremet hogy ne halljam
felerődösödik az apró ízelt lábaik hangja
ahogy kopognak a koponyám belső falán
körbe jár megszámlálhatatlan csótány
neszezésük nem hagy nyugton addig fújom a
kemotoxot a dunyha alá míg a flakon kifogy
kemotox molekulákkal helyettesítem a
csótány molekulákat az agyamban felülírok
bizonyos rutinokat a zavaró motoszkálás
megszűnt átvette helyét az ipari vegyszer
okozta rángógörcs egy pár a párna mellé szórt
kiürült kitinpáncélt bökdösök hogy hívja
valamelyik csótány a mentőt: halott ügy
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.