Alternatívák
mintha nem lennél
épp olyan vagy (nem vagy)
szarok rá hogy kidobtak
engem is kidobott
igaz az én lakásomat nem
perelte el
de majdnem csöves vagyok
kollégiumban lakom
Imelda nővérnek csak egy szó
és melletted melegszem
a Moszkván
bár ahogy magamat ismerem
a hegyekbe mennék
régi túratársak
köszöntenének
A Meteor 50-en
zavartan mentegetőznek
persze a szintidő
valószínű hogy részeg
csavargók megerőszakolnának
szülnék sok torz gyermeket
egészen elformátlanodnék
bölcsészdiplomám szélfogó
nyelvvizsgám tálca
látod koponyámat karcolják
az alternatívák
egyszerűbb benyomni az mp3-at
sálamba rejtőzve
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.