spirál az utca
szédületkeringő remegtet
merev karikaszáj üvölt
ujjpercekben ráng a görcs
levelek között
ránduló arc nyál verejték
csurog
elveszett tudat
testemen gázol át
(anyám!)
pávafarka őszi juhar
szempillantás
szívem dobog
rezdül pillám
megértést sikolt
barna szemek
merevednek
hol vagyok
status epilepticus-mondják
számba veszem
ujjam kábán