megyek az utcán
mosolygó nap
a szoknyám
hajam
a széllel kacag
napfénygondolat
szétfakad
rothadó zöldodúnál
szem szájat talál
hatvanas nő nyalja
üres joghurtos poharát
fehér doboz fekete kéz lefolyt szájon rózsaszín lé
szemet fojt
felfordul értelem
gyomorsugár
az égre poshadt gyümölcsöt hány
(hazába mártott kenyér
lyukas zoknilobogó
kukaarany csak a miénk)