Csak 1 vagy a sok(k) közül,
Savanyú méz vagy, te Édesen Keserű.
Csak nézed a pár hogy örül,
Majd mérges nyiladtól egyikük elterül.
Mondd, mire kell ez?
A pillanatnyi öröm szenvedést vesz
Nagy tételben, olcsón.
Ráduszítja mikor már meglenne... egy jó csók.