#6
Szeretlek
- De nem úgy -,
Akár az est a csillagot,
Az égi
Sztrádán sok
Kis lámpafény tüzet rakott.
Szeretlek
- De nem úgy-,
Akár a tűz a rímeket,
Elégve
Több ezer
Volton szikráz, mi képzelet.
Szeretlek
- De nem úgy-,
Akár a rím a pengeélt,
Hegyeztem
Újra el
Hegyet, s irónom tört belét.
Szeretlek
- De nem úgy-,
Akár a penge arcomat,
Gilette-tel
Álmosan
Ledőlt két kis piros vonal.
Szeretlek
- De nem úgy-,
Akár az arc a csókodat,
Egy vágást
Még sosem
Kötött ily nedves gondolat.
Szeretlek
- De nem úgy-,
Akár a csók az éjszakát:
Fejed jobb
Vállamat
Nyomó a busz bal oldalán…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.