Istennõm halála
Szótlan istennő billeg előre, hátra,
Csöndben, bátorságra várva,
Lábával 2 kanyont vágva
Szelíden néz le rám.
Szótlan istennő billeg jobbra-balra,
Mintha valamit akarna,
Mintha szíve zakatolna:
Ez érzés régóta körbejár.
Szótlan istennő billeg minden irányba.
Nem mozdul csókra a szája.
Az álomnak vége mára.
A jelet elküldte bár.
Szótlan istennő kócos hajával
A földön, egy padon üldögél magában,
De lelki nyugvot nem találva.
S személyem odébb áll.
Haldokló istennő billeg a kereszten.
Testét még görcsösen ölelem,
S addig el nem eresztem,
Míg nem néz újra rám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.