Kiss Mira
KÉT KARODBAN / Újra írva/
Két karodban, hozzád
bújva, újra és újra,
melletted síkban feküdni,
majd hengert formálni,
hídba lemenni ,
síkosan összeragadni,
a világot elűzve,
a bajokat kiszűrve,
sugározva erotikusan,
összetekeredő vágyainkat.
csókolni a szádat,
az az édeset, mely
vágyat kelt bennem, hogy
a reggel tied legyen,
ahol szívünk egymáshoz ér,
s gondolatainkat összefűzve,
velünk legyen a nap,
mely szép és ragyog,
kiéhezett lelkünkre,
majd lemenőben tartsa meg
emlékét örökre!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|