Vannak helyek, amik ott teremnek,
ahol mi vagyunk éppen, mihelyst
mesélni kezdesz. Szép nap ez,
München szép, ha szürkül.
Még sosem jártunk erre.
Az én országom kicsi. Vadászni szoktam.
Nálunk magasak az adók. A kertünkben
volt egy kis patak. Nyulat is? Igen, azt is.
Mondj valamit. Akármit. Nekem.
Nézd a várost. Ki- és belélegezhetem.