Imádott szent kurva
Jeruzsálem, Jeruzsálem!
Tikkadt öledben
férgek nyüzsögnek
és Ilona kibomlott
hajjal örökre keresi
a keresztfát.
Kurva!
Isten-vért
Menstruáltál
de a felvilágosító órán
részt nem vettél.
miért három férfi
szívja felváltva
tejjel ömlő melled?
Terméketlen méhed
mégis meztelen fekszem
olajfáid alatt tébolyult mámorban
Ó Jeruzsálem, Jeruzsálem
"Gúny tárgya lettem számukra,
csóválják fejüket, ha látnak"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -