A SZERETET FIA
A szeretet elküldte fiát, hogy
tökéletes lénye, egybeolvadjon,
egy másik lénnyel, gátat ledöntve,
akadályt legyőzve, s erőt adva
mindenhez, amit ember végezhet.
Fénye bevilágít mindent,
fátylat vet a lobogó tűzhelyre,
s meleget áraszt az egész világra.
A kétségbeesés sötét éjszakáján,
mutat rá, mások hibáira.
Nem kímélve önmagát, a szeretet oltárán,
s azt testvérként vezeti,
önmagát adva áldozatul.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.