Zápor György
Tán
csend és papír,
toll, betűk, számjegyek,
minden kijön.
gyök alatt kő,
derivált létezés,
integrált temető,
függvényből hóesés,
egyenletből tó,
hatványból sajt,
képletből só,
egyél!
majd ha végzel, megint,
törtet törttel, egészet egésszel,
és a többi varia, mit tudnod kell,
ha álmodból fölver a tanító,
rájössz-e?
egy osztás maradéka,
lehet hal és kenyér.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|