Tudom nem gusztusos
a levesben a légy,
tudom jössz akkor is,
ha mégy....
Tudom, megfagyni
tűz mellett is lehet,
s néha bölcsebb,
ki nem szeret...
Tudom, mosolyod
néma vallomás,
tudom,
így nekem még soha
senki más…
Tudom, ha te így
én akkor úgy...
Tudom.