Ötvenkétszer hét nap lapoz
gyanakvást néma
intelemmel
némelyik
könnyű ébredést ígér
másik
munkába kezd
fakuló árnyakat rak
odébb, akik a számok
szabályai szerint
megdolgoztak
kudarcaikért
aztán
Ötvenkétszer hét esélyt
gyógyszerként
napi reményt
folyik a csapvíz
tablettád
rendszeres
ütemezéssel veszed?
Tuvudsz ivígy évélnivi?
Felüla-felül a buszra
émelygés
hányinger
fejfájás
Rovossz kövözévérzevet