Kovácske-nek
A régi házba visszatérni
Amely bármikor ránk omolhat
Kockázatos, mégis megéri
Úgyis bizonytalan a holnap
S bár jövő nélkül nincs jelen sem
- igényt tartunk a folytatásra
A megtörtént törölhetetlen
S a történtnek mindig van ára
A múlt egyirányú csatorna
A jövő mindig többesélyes
Igaz, bármerre is kanyargunk
Ugyanoda jutunk: a véghez
Mégse mindegy, honnan hová is
Hogy mit őrzünk, és mit vetünk el
Vedd virtuális kézfogásom
Ezzel a régimódi verssel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.