keresni kutatni kéne már
kabáton lyukat kézzel
tapasztani ott hol idegen
meleget ont a dartstáblát
tévesztett hideg hegy
mert a húsba tapadt
keresni kéne már a sebet
és mögötte valami
langyos folyamból félrelépni
elfeledni nyúlós éveket
izzadva fázni tanulni meg
lyukat szájjal tapasztani
és kutatni szíven
kéne már
hideg meleg
hideg meleg