Shopban a költõ
Shopban a költő válogat:
mennyi ruha a polcokon,
s azokból mennyi változat!
Két versért mit ád, csolkolom?
Ad-e mézet meg áfonyát?
Van-e kugler és libacomb?
Nem árulok, csak új ruhát,
de szemben ott a sarki shop,
hol kaphat, mit iszik, harap,
van szomjra, éhre oltalom.
De lesz-e ott olyan zamat,
mit csak ön adhat, asszonyom?
Épp ebédidő, bezárok
mondja, keblén telt öntudat ,
vegyen le inget, nadrágot!
s a próbafülkére mutat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Törökfürdõ 2000/2001 TÉL-TAVASZ,