Epigramma a térrõl
A tér az egyetlen, ami úgy van, hogy nincs
Alakja nincs, formája nincs, hisz akkor nem volna végtelen
Benne van az idő, anyag, mozgás, s azzal akarjuk mérni, ami van,
Angströmökkel, fényév centiméterekkel akarjuk
Felmérni azt, ami úgy van, hogy nincs
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.