Játszd még, Viszockij...
Mert kell, hogy érts, nem kell, hogy érts
Az egyik kéz gyomlál, míg a másik ápol
Csenevészre nő a jó, a szép
Tehetségem aprópénzre váltom
Kacag, vagy sír, múló látszat a porond
Színpad, vagy kínpad, egyre megy
külvárosi csibész - szupersztár bolond
Félsz, vagy élsz
Dörögsz, vagy ítélsz
A kocsma hangos
A szerelem langyos
A vodka....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.