amikor elvesznek a dimenziók
- Megvártál?
Kérdezed, mikor belépsz a szobámba.
- Elfelejtettem. Elfelejtettem mindent abban a két percben,
míg elhagytál.
Elfelejtettem a szavakat, elfelejtettem a nevem.
Egy pillanatra a világot magadra húztad és kivitted.
Most belépsz, és kérdezed, hogy megvártál-e?
Zavartan azt mondom: nem. S te elszaladsz. És megint.
Itt vagyok egyedül a mit sem értés otthonában.
Keresem a teret, s kapálózok egy idegen világban,
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.