No mit szól, ARDALIONICS ?
Az utcán HANGOSAN BESZÉLIK
hogy Nasztaszja Filippovna
Hamarosan a neje lesz
Sorsát jobb lenne elfogadni
Inkább számító, mint szerelmes
Ön, épp ezért ne féljen
Felejthetné a SZEGÉNYSÉGET
Az ég ezzel sújtotta - tudjuk
Sok, VALÓBAN SOK ÉLMÉNYben
Lehetett volna része, de
Nem volt, mivelhogy pénze NINCS
Most e frigy kárpótolhatja Önt
Ardalionics - egy igent!