Feltételes
(ad absurdum)
Eszedbe jutott-e volna
nem odatenni a díványt
hátha a földre feküdnék
rajtad kívül
eszedbe jutott-e volna
meglocsolni a mikulásvirágot hogy
ha én locsolom már tocsogjon
és sajnálnom kelljen
mennyire figyelmetlen vagyok
kinyitottad-e volna mínusz 10-ben
az ablakot hogy észrevegyem
mennyire fázom hogy becsukjam
aztán betegyem a kedvenc számom
beraktad-e volna újra hogy
ordítsak kuss legyen
megnyugtattál-e volna hogy
én voltam én csesztem el
a dívánnyal a virággal az ablakkal
a szent pofámmal a blöff jellememmel
nem hagytad-e volna hogy
rád fogjam a világ szarát és
mellém álltál-e volna mégis csendben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.