Kurvák, köcsögök, poéták
Mind-mind egy-egy csüngő takony
a didergő Váci úti fákon
lelógó lelkek, illatosak, ablakon
feszülő Krisztus, Karácsony
mind-mind egy-egy betegen rohanó agy
és Te a XXI. század költője vagy.
Kötetlen legyen új a szenny
a klaviatúra és a monitor
shift és enter, pokol vagy menny
benned is műanyag nyomor
mind-mind egy-egy gőzölgő és színes szag
és Te a XXI. század költője vagy.
Egyetemes. Magyar? Hah, ki érti azt?
Te a XXI. század költője vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.