olvasom a közel keletről szóló cikkeket
és csak annyi villan be róluk hogy
ha sehol se vívnának az emberek háborút
mit csinálnának azzal a rengeteg fegyverrel
amit nem használtak el az iparággal
a gyártósorokkal mi lenne mennyiben érintené
a világpiacot válság volna globális
vagy csak amolyan mini fekete csütörtök
mennyivel lenne unalmasabb itt élni
miről szólnának a híradók azontúl
milyen cikkek késztetnének tűnődésre