az erdőben reszeltünk a lánnyal
amikor jöttek a futók
viktor mondta menjünk beljebb
a fák közé az útról de erre
a lány csak a cipőjére mutatott
tele volt a szája viktorral
nincs ki bevigyen a sűrűjébe
mióta viktor meghalta magát
az erdő végtelenül idegenné vált