Esti holdfénynél álltam és egy csillagot láttam
A csillag fényesen ragyogott, eltakart még a napot
Fényesen tündökölt és ragyogott, a boldogság rám mosolygott
A kicsi csillag még most is tündököl, a szívem boldogan énekel
Nem engedlek soha el! Nem engedlek soha el!
Boldogság az életem, nem veheti senki el!
Nem veheti senki el!
A szívem mindig tűzben ég, élteti a csillagfényt!
Élteti a csillagfényt!