Élni
Olyan jó élni. lépni, állni,
és nem tengődni, vélni, várni.
Taposni, fogni, akarni olyan jó,
hogy ezek mellett rossz nem lehet bármi.
Jó, ha tömlejéből kifakad a szó,
gyümölcsöt érlel, mely soha nem aszó,
és közben érni, telni, szeretni, járni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.