üzenet palackban - möbiusz szalag
kényelmetlen érzés konok lábaimat
keresztül préselni a szűk palacknyakon.
hiába volt sorok, hiába-felirat
odafenn, kék égen. végül is megadom
magam. levél leszek. magam-papíromon
testrészekkel írok végtelen esóest.
most a kívánós has. fáj. azért benyomom.
nincs több önámító író-olvasó est.
csak a csend van. este megvonagló teste
kavar csak levegőt. nem lesz több lábnyomom.
megroppanó bordák. karjaim keresztje.
állkoccanás. homlok. lezuhanok. hagyom.
üzenet palackban. vár összetekerve,
hogy egy megváltó kéz, betolva a homályt
sorspecsétjével az amforát lefedje.
vákumban tátogva álmodok ma dagályt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.