Meztelen alakok keringőztek
Körülötte, ő maga nem meztelen volt,
De mindhárom dimenzióját nem elvesztette.
Dobhártyájának k csapódtak a fekete
Szavak, s lassan körvonalazódtak a spirálos
Mondatok… A meztelen alakok táncának örvénye
Elnyelte. De nem értette meg. Még mindig nem.