-nak anya hívott
kicsi koromban mikor
szétszedtem a játékaimat
a vadi újakat előszeretettel
nem is lett volna akkora probléma
de később nem tudtam őket jól
összeszerelni és ez se lett volna még
a világ vége ha mint ment
alítást öntudatlan át nem ültetem az
emberi kapcsolataimra így aztán aki
minél közelebb kerül azt annál
jobban szétszedem később pedig nem
tudom összerakni és szomorúak
leszünk hogy tönkrement