a régi rágó nem ragad
nem rugalmas
nem jó semmire
az íze is avas
kiköpik miután bekapják
a lejárati dátum
kiböki a szemet
de az ember figyelmetlen
a régi rágót
akár a megkeseredett érzéseket
be kellene venni a polcokról
tűzre vetni
vagy szemétre
de minek
ha így is elfogy