Boszorkányjel
ordíts
könyörögj
ágyhoz bilincseltem vágyad
kifordult szemed fehérje
repedezett márvány
lepotyogtak róla a betűk
ebben a zajos intimitásban
félredobott maszk
minden kibuggyanó szó
nem kell – leszerepelt
vége a játéknak
és most kezdődik el
gyí paci
majd lecsutakollak ígérem
de addig vágta
ezt a futamot meg kell nyernünk
a korbács csak dísz
amíg úgy akarod
gyorsabban
gyorsabban
verítéked égi manna
boszorkányjelet vések
- véres billogot -
fújtató mellkasodra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.