Majd meglátjuk
Majd meglátjuk, a holnapokban
ki, mennyit ér.
Majd meglátjuk, meddig emlékszik
ereidben rám a vér.
Majd meglátjuk, hogy hallatszik-e
a csendben a suttogás,
majd nem hisszük, ha
mondják: senki más...
Majd meglátjuk, egy új életünk
gyökeret ver-e a porban,
majd meglátjuk, lesz-e hitünk
azután a sorsban.
Majd meglátjuk, álmodunk-e
fogódzva egymásban,
vagy csak alszunk,szótlanul
sajnált elmúlásban.
Majd meglátjuk, a holnapokban
ki, mennyit ér.
Majd meglátjuk, meddig emlékszik
ereimben rád a vér.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.