A költõ és a kultuszminiszter (korr)
talán megbocsátható egy ilyen
vén szamárnak
ha még elbolondozgatom itt
- mondta az Élő Klasszikus a miniszternek
amikor az egy protokolláris eseményen köszöntötte
őt és fiatal nejét akivel a Playboy lehozta
a miniszter felragyogott és a testőrére nézett
- látod mennyire tisztel "Hát ilyen fiú vagyok én?"
de tévedett
a mosolygó költő valójában megvetette őt
és éber tekintettel automatikusan elraktározta mindezt
hogy majd megírja
csak közben meghalt
mert már öreg volt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.