a cigány férfi
hegedűn játszott
az aluljáróban de
valamit bennem is
megpendíthetett amit
feltétlen viszonozni akartam
heves kínálgatásom ellenére
is váltig kitartott amellett
hogy ő nem dohányzik
készpénz nem lévén nálam
hiányérzettel lelkemben
kellet őt és hegedűjét
ott hagynom