Nem az Istent, dehogy őt, a
protestáns befolyást óhajtod elérni!
Evolúció? Tudomány! Elismerte
a Pápa - s áltudomány a kreácionizmus!
De neked nem elég ez, tagadod!
"Mit számít a Pápa! A Bibliát
metaforák csokrának hiszi, pedig szó
ami szó, becsszó..."
S te tudod jobban, nem a Pápa!