mintha keresne valamit
üresen hagyta az elsô oldalt
-mert mindig az elsô oldalt kell üresen hagyni
- gondolta, -és fordítva is igaz, üres csak az elsô
oldal lehet, mert nincs második úgy, hogy ne fecsegje
az elsôt, ne valljon róla, vagy firtassa, álmodjon,
kérkedjen vele.
-minden második oldal az elsôhöz fohászkodik. -csakis
az elsô oldal hallgat úgy, mintha mindenrôl tudna.
-az elsô oldalt végül kitépik, s ezzel kezdôdik a könyv, vagy füzet tulajdonképpeni élete.
kitépte az elsô oldalt, a fiókba tette.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -