Romos dalocska
A romok, szívem, nem célszerűek
(bár én mondtam ezt is, nem te, bocs),
a romok olyanok, mint a rózsa,
azok romok, azok romok, romok.
A mi romjainknál turista nem lesz,
erről mi sem tehetünk, szívem,
a mi romjainknál oxigén még
talán lesz, de emberi szerelem,
na az már nem lesz, ez a faj
elenyészik még a mi életünkben.
Ezt az időt már velem is
kibírhattad volna éppen,
de az is igaz, hogy nekem már
minden, de az égvilágon minden
ugyanannak az egy szem, ősz szakállú,
kedves kis halott öregnek látszik
innen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: mûút, 2007001