Unsterblich zu sein/ Halhatatlanná lenni
Verzei mir nicht,
und Du vergisst uns nie!
Deine Wahl, überleg es gut!
Wir waren einmal zusammen,
weil es unseres Schicksal war,
aber unsere Scheidung,
das war es auch!
Verzei mir nicht,
und unsere Liebe wird unsterblich sein!
fordította: Pataki Lili
Ne bocsáss meg
és nem felejtesz el!
A te választásod, gondold meg jól!
Egyszer együtt voltunk,
mert ez volt a sorsunk,
de a válásunk,
az is az volt!
Ne bocsáss meg
és a szerelmünk halhatatlan lesz!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.